Naisten kymppi 25.5.2019

Juokse ihmisoikeuksien puolesta ja kerää lahjoituksia naisiin kohdistuvan väkivallan vastaiseen työhön. Ilmoittaudu Naisten Kymppiin, laita oma keräys pystyyn ja haasta ystäväsi kirittämään juoksuasi.

Keräykselläsi tuet työtämme naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan Suomessa!

Tällä vuosikymmenellä poliisin tietoon on tullut noin 50 000 rikosta, jossa uhri on nainen tai tyttö. Sama määrä naisia kokee seksuaalista väkivaltaa vuosittain ja 15 naista kuolee parisuhdeväkivallan seurauksena.

Toimet väkivallan kitkemiseksi eivät ole riittäviä, eivätkä väkivaltaa kokeneiden tukipalvelut vastaa tarvetta. Tällä hetkellä Suomessa on vain yksi seksuaaliväkivallan uhrien Seri-tukikeskus – niitä pitäisi olla 13. Meiltä puuttuu edelleen myös 300 turvakotipaikkaa. Vuonna 2017 tämä merkitsi sitä, että 1723 ihmistä ei mahtunut siihen turvakotiin, johon he hakeutuivat.  

Naisiin kohdistuvan väkivallan yleisyys on tiedossa, nyt tarvitaan toimia! Auta meitä pitämään ääntä, vaikuttamaan päättäjiin sekä lainsäädäntöön, jotta vuonna 2030 jokainen nainen ja tyttö Suomessa voi elää väkivallatonta elämää!

Tule mukaan Amnestyn juoksutiimiin – näin helppoa se on!

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja haasta heidät tukemaan juoksuasi. Näet tehdyt lahjoitukset ja lahjoittajien terveiset heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Naisten kympistä: https://naistenkymppi.fi/

Kiitos, että toimit tärkeän asian puolesta!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close